Brandon Bays er kanskje den mest dynamiske og innovative læreren på området kropp-sjel-helbredelse i dag.

The Journey er nå internasjonalt anerkjent som en av de mest kraftfulle helbredelses-prosessene som er tilgjengelig.

Løs opp og helbred gamle følelsesmessige sår som begrenser ditt reelle potensial.

Gå til roten av selvødeleggende væremåter - rens dem ut.

Lær praktiske måter å oppnå reell frihet på I alle aspekter av livet.

Helbred celleminner som kan forårsake fysiske blokkeringer og sykdom.

Begynn og lev livet som et sant uttrykk for hvem du virkelig er.


 

KURS

"REISEN TIL DITT EGENTLIGE JEG"

Alle har vi et indre ønske om å føle større frihet, utvikle flere sider ved oss selv og oppleve mer av livet. Selvutvikling og selvrealisering er stikkord for oss. Når vi frigjør oss fra blokkeringer og det mønsteret som vi sitter fast i, begynner ting å skje, vi skaper forandring. 

Det er ikke lett å forandre mønster eller å kvitte seg med gammel og smertefull bagasje. Reisen er en unik metode til selvhelbredelse, og manuskriptet til å gjennomføre en slik prosess gis i boken "Reisen". For de fleste er det ikke så lett å bruke dette manuskriptet uten å ha lært litt mer. Derfor tilbys dette kurset slik at du kan våge å bruke det som boken faktisk tilbyr. 

Du vil starte på Reisen Til Ditt Egentlige Jeg. Det er en vei til frihet.     


I øyeblikket er det ikke planlagt nye kurs. 

***

Jeg holder gjerne foredrag – ta kontakt! 

 

EKSEMPLER PÅ TILBAKEMELDINGER FRA KURSDELTAKERE:

”En fantastisk helg med spennende og utrolige opplevelser! En erfaring som jeg føler har gjort meg klokere og rikere! ”

”Kjempeflott hjelp til å få frem følelser. Superbra opplegg!”

”Jeg føler jeg er på full fart fram og opp, noe som jeg lenge har hatt et ønske om! Takk for et utrolig flott kurs!”

”Kurset var veldig bra! Det er det mest spesielle jeg har vært med på. Er spent på hva som skjer med meg videre.”

”Jeg takker så mye for den ubeskrivelige hjelpen jeg har fått på dette kurset. Jeg føler meg som et nytt menneske og vet og føler at jeg blir bedre for hver dag. Så nå går jeg ut herfra som et lykkelig menneske!”

”Tusen takk for lærerikt og livsviktig kurs! Føler allerede at det nytter.”

”En fantastisk metode til glede og helbredelse. Kunne ikke vært bedre!”

”…bør inn i skolen i Norge…” 

  

 

… TILBAKEMELDINGER ETTER NOE TID: 

(Etter én dag:) ” Har en følelse i meg av å ha opplevd en livsomveltning. Jeg har et stort rom inni meg som bare er fullt av godhet, kjærlighet og ikke minst styrke. Det er som jeg ser mannen min på nytt med en større dimensjon av kjærlighet, en annen kjærlighet uten egoisme og selvopptatthet.. Ungene møter jeg med å lytte. Jeg er stor og sterk, jeg puster. Jeg håper og kjenner at dette er sant. Jeg ler og har humor, og alt dette etter bare en dag…”

(Etter noen uker:) ”Fikk en veldig trang til å rydde opp i livet mitt… Jeg har tidligere hatt mye kontakt med mine yngre jeg, og da har de bestandig vært triste og svake. Nå er de sånn som jeg etter hvert opplevde de på kurset; glade, sterke og frie. Deilig! …Og, - etter kurset har jeg nesten ikke hatt smerter i mage/underliv. Det er så fantastisk at jeg nesten ikke har turt å si det før. Men nå har det jo gått flere uker, så jeg begynner å tro at det vil vedvare…”

”Føler meg gladere i tiden etterpå. En annen terapeut har sagt at jeg ser bedre ut! Bena mine er også blitt bedre.” 

 

MED TILLATELSE TIL Å GJENGI HAR JEG MOTTATT FØLGENDE TILBAKEMELDING FRA EN KURSDELTAKER:

....Det var et meget spesielt kurs, og for å være helt ærlig, så er jeg fortsatt ikke helt sikker på hva jeg har vært med på

Jeg har slitt mye med rastløshet og uro i kroppen i alle år. Jeg har heller ikke helt klart å finne ut hvem jeg egentlig er. Mine nærmeste har opplevd med som utydelig og tvetydig. Da jeg dro fra kurset, var jeg veldig sliten, men følte jeg hadde vært med på noe helt fantastisk.

Dagen etter møtte jeg min søster. Hun visste ikke noe om kurset jeg hadde vært med på. Det vet hun fortsatt ikke. Hun ringte meg på kvelden og sa at hun hadde blitt veldig overrasket over meg når vi møttes. Hun hadde aldri sett meg så sterk før. Og hun sa det virket som jeg begynner å finne ut av hvem jeg er.

Dette overrasket meg stort. Selv om jeg kjente endringer i meg selv. Jeg opplever å være i en tilstand hvor jeg bare ER. Jer er ikke rastløs, ikke urolig, bekymrer meg ikke.

Jeg har alltid vært ekstrem på området om å ta i mot hjelp av andre. Det liker jeg ikke, og det skal veldig mye til før jeg tar i mot. Nå opplever jeg at det er helt greit. Synes faktisk jeg fortjener det!

Men det mest fantastiske var mitt møte med kjæresten min to dager etter kurset. Vi har hatt en stri sommer, og jeg må innrømme jeg så bare en dårlig utgang på vårt forhold. Vi møttes fordi jeg hadde et veldig sterkt behov for å snakke ordentlig ut om meg selv og mine ønsker og behov. Det ble et sterkt møte! Tror det er noe av det sterkeste jeg har opplevd noensinne. Han påstår det har skjedd enormt mye med meg. Han har aldri opplevd meg så sterk, trygg, tydelig, selvsikker og rolig som nå. Han sier han ikke aner hva som er skjedd, men han opplevde møtet med meg så sterkt at han måtte ta til tårer. Jeg har ALDRI opplevd han slik. Han følte at det var kommet noe guddommelig til meg. Dette fikk også han til å åpne seg på en helt annen måte enn jeg noen gang har sett. Det var nesten magisk. Det ble ingen dårlig utgang, men tvert i mot en ny start for oss. Dypere følelser har kommet til.

Jeg har alltid vært en veldig fornuftig person. Vet jeg burde vært flinkere til å lytte til magefølelsen min, men jeg har alltid argumentert mot den, og fornuften seirer bestandig. Nå opplever jeg at jeg ikke sier ”jeg tenker at…”, men ”jeg føler at…”. Nå klarer jeg ikke å la være å kjenne på magefølelsen min, og å følge den. Dette er jo bare helt fantastisk! Er det mulig? Jeg vet jo at det er det, men det er nesten ikke mulig å fatte likevel.

Vil igjen takke deg for et fantastisk kurs og for hva dette har gjort med meg, og kommer til å fortsette å gjøre. Jeg hadde en tøff reise, men, du verden, når man ser på resultatet… Takk!

Mvh

En kursdeltaker