ERFARINGER

Jeg hadde prøvd alt, og ingenting hadde hjulpet. Nå har jeg fått en helt ny tilværelse, helt fra første dagen. Det er helt uvirkelig. Det kan ikke måles i kroner. Jeg føler jeg er blitt mye større! Jeg tar mer plass i livet mitt. Jeg har en veldig ro hele tiden, har kontakt med meg sjøl, er mer integrert. Ting når meg ikke lenger.
Annie

Går i lys og glede hele dagen.
Ann

Jeg er overrasket over hvor bra det var!
Anita

Jeg hadde det fantastisk i flere uker etterpå! I alle år fant jeg mye feil med mannen min (har vært gift i 45 år), men det er helt borte nå. Angsten også nesten borte.
Ka.

Først syntes jeg egentlig ikke noe var skjedd, men tenkte på at egentlig hadde jeg aldri hatt det så bra som nå. Det var etter at jeg fikk snakket med deg, at jeg forstår sammenhengen. Ja, faktisk, det er jo nå i tiden etter Reisen at jeg har fått deg så godt!
Hilde

Mitt problem var at jeg følte jeg ikke ble respektert og hørt, men nå blir jeg så respektert og så hørt. Det er egentlig helt utrolig. Nøyaktig det jeg ønsket, har skjedd!
Bente
 
Hei! Jeg vil bare si takk for sist. Har ikke overspist siden jeg var hos deg.
Helen


...En veldig fin opplevelse! Smertene er stort sett helt bra! Jeg har det veldig mye bedre og er mye roligere. Jeg er kjempeglad for denne opplevelsen!
Line


... Da jeg var hos deg var det jo et spesielt problem jeg skulle fokusere på, mens det da endte opp med noe annet, ting som hadde med min mor å gjøre (kanskje ikke så rart, for ting henger jo sammen). Uansett, en stund etter operasjonen var min mor på besøk hos meg ca en ukes tid. Det var ikke så veldig hyggelig, synes jeg. Vi snakket en del, men jeg følte på mye sinne og frustrasjon. Etter det igjen har vi møttes hjemme hos henne og snakket mye på telefon, og jeg merket da og fortsatt at noe har forandret seg. Mine følelser for henne har forandret seg, og vi kommuniserer på en annen måte. Det føles godt!! Så noe har jo skjedd, mest sannsynlig med meg, uten at jeg kan si hva som har skjedd. Uansett er jeg veldig takknemlig.
Anne

Jeg hadde det kjempegodt de første dagene etterpå, kjente veldig glede. I tiden som har gått etterpå, har jeg det ikke så vondt som jeg pleide å ha det tidligere.
Sorgen som jeg hadde båret på så lenge, betyr ikke noe mer, jeg synes det er mye lettere.
Det er veldig fint å ha vært gjennom prosessen.
Gunhild

  Etter 3 reiser har mye skjedd med meg! Jeg er blitt mye mer oppmerksom på egne behov og hva som er riktig og godt for meg. Jeg er ikke så hudløs lenger. Den indre styrken har vokst, og jeg kjenner at jeg puster annerledes. Forholdet til mor er veldig forandret. Nå kjenner jeg at jeg kan godta henne på en helt annen måte.
På det fysiske planet har det også skjedd utrolige ting. Etter den siste reisen fikk jeg øyeverk og var hoven rundt øynene i 2 dager. Etter det har jeg ikke lenger bruk for brillene som jeg har vært helt avhengig av i 3 år. Tvert i mot, øynene likte ikke brillene lenger. Nå leser jeg aviser og Telefonkatalogen og liten skrift på små etiketter osv, noe som jeg aldeles ikke hadde kunnet gjøre uten briller tidligere! Til og med håret har forandret seg. Mannen min har også bemerket det. Det har alltid vært veldig tynt. Nå er det kraftigere og veldig blankt.
Ragnhild

Prosessen gikk uventet djupt og var kraftigere enn jeg hadde trudd.
Resultatet etterpå har vært at jeg er blitt mye varmere i kroppen. Tidligere var jeg veldig kald på ben og armer. Det er også blitt lettere å komme i gang med ting, før var det veldig vanskelig.
Håret har vært mer eller mindre borte i 10 år, og nå har det begynt å komme tilbake, og det kommer forholdsvis fort!
Ole

Dagen etter reisen kjente jeg meg veldig lett og glad og positiv!
Jeg har nå bestemt meg for å ta et år fri fra jobben fordi jeg er blitt overbevist om at jeg skal ta en utdannelse som jeg har skjøvet vekk i 30 år, men som jeg aldri har glemt. Nå har jeg fått motet til virkelig å gjøre det.
Brit

UTTALELSE ETTER EN TRONDHEIMSUKE MED KLIENTER OG PÅFØLGENDE SAMLING
"Ja, det var ei innholdsrik uke, og en stille og fin samling lørdag. Jeg pratet med Ragnhild i telefonen i går, og vi var skjønt enige om at sjøl om samlingen var noe taus og tilbakeholden, så virket folk veldig fornøyde, og liksom glade for sine egne opplevelser i hjertet sitt. Akkurat dette har jeg fått bekreftet av flere. Prosessen har skapt undring, tanker og gode opplevelser. "Vi har snakket om det i hele helga", sa Marit. "Jeg synes vi har forandret oss begge to". Og Ragnhild sier hun har sovet sine to beste netter på mange, mange år. For å nevne noe. Og Erik er så fornøyd, så fornøyd. Han har ei søster i Oslo som har vært "alternativ" i mer enn tjue år. Hun var på gråten av glede da hun hørte han hadde vært med på dette. Det hadde hun kanskje aldri tenkt skulle skje.
Ja, jeg fikk bare sånn lyst til å fortelle dette til deg.
----
Sjøl om golvtrekken var kald, januaren mørk og klientene sto i kø dagen lang, så er jeg glad at du alt i alt hadde ei fin opplevelse av turen hit opp. Jeg kan ikke få sagt sterkt nok hvor glade vi alle er for det."
Sigrun

"Å gjøre en "reiseprosess" er utrolig frigjørende og "rensende". Man kommer i kontakt med uante ressurser i en selv. Det er klargjørende, og man "tør" mye mer etterpå. Jeg skjønte at jeg hadde muligheter i meg selv til "å sprenge grenser" og gjøre ting som jeg før ikke trodde var mulig.

Unni Helen er veldig rolig og avbalansert, og hun skaper en atmosfære av trygghet, og jeg vil anbefale alle som sliter med psykiske og fysiske plager å ta en tur til henne."
2001

"Jeg har prøvd metoden The Journey med Unni Helen Sørnes som terapeut. Jeg opplevde at metoden går dypt, og at den er veldig grundig. Jeg har tidligere arbeidet mye med tilgivelsesarbeid, men skjønner nå at mye av dette har kommet fra hodet og ikke fra hjertet. Jeg kom ned til Kilden, og kvaliteten på dette hvite lyset var for meg helt annerledes enn det hvite lyset jeg så mange ganger tidligere har visualisert. Det er vanskelig å beskrive det med ord, men det var det som gjorde den dype tilgivelsesprosessen mulig. Prosessen ble en skjellsettende opplevelse for meg, for nå vet jeg at Kilden er i meg og at jeg kan kontakte den igjen."
EL

14. aug. 2001 var jeg hos Unni Helen Sørnes for å ta en "REISE".
Da vi avtalte time, noe dager før, ble jeg bedt om å tenke over om det var et spesielt problem jeg ville finne ut av.
Det var lett å plukke ut et problem, nemlig mitt søvnproblem, som jeg hadde vært plaget av i 20-30 år. Jeg hadde problemer med å sovne om kvelden, kunne ligge i timevis før jeg endelig sovnet.

Under "REISEN" kom årsaken til søvnproblemet fram. Det var et problem som har ligget og gnagd i underbevisstheten i ca. 30 år.
Det utrolige skjedde. Etter denne "REISEN" har jeg vært helt fri for søvnproblemer. Dette har vart fra 14. aug. og fram til dags dato, 12. des. 2001.

Vil ikke her gå inn på hva problemet dreide seg om. Men dersom det er noen som er interessert i å snakke med meg om mine erfaringer i forbindelse med denne "REISEN", så kan jeg treffes på tlf. 64 95 90 13.
Med hilsen Helga S. Kemèny Ugleveien 7, 1555 Son